Over Videonodig

Het geheugen van je telefoon raakt op, wat nu? Dit probleem hebben wij in onze jeugdjaren vaak ondervonden. Wij kozen ervoor om plaatst te maken voor nieuw beeldmateriaal en verwijderde oude foto’s en video’s. Achteraf gezien zonde want elke foto of video is een kostbare herinnering.

Daarom zijn wij begonnen met het maken van aftermovies. Al sinds 2014 maken wij video’s van alle toffe momenten die wij meemaken. We plaatsen de video online en in een samenvatting van gemiddeld drie minuten kunnen deze momenten altijd herleven.

De video’s vielen in de smaak en vrienden en familie vroegen of wij ook voor hen een samenvatting konden maken van hun vakantie. Zo is Videonodig ontstaan.

Videonodig wil graag een bijdrage leveren aan het creëren van een beleving. Wat ons speciaal maakt is dat we de klant altijd betrekken bij het productieproces. Wanneer jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Heb je interesse in videoproductie? Wij, van Videonodig, zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Neem gerust contact met ons op. De koffie staat klaar.
Over ons Videonodig