Over VideoNodig

Wie zijn wij?

Het geheugen van je telefoon raakt op, wat nu? Dit probleem heb ik in mijn jeugdjaren vaak ondervonden. Destijds was Google Drive en iCloud nog niet heel bekend, en bestanden op een harde schijf zetten wordt lastig wanneer je op vakantie bent.

Het enige wat ik op dat moment kon doen was ruimte vrij maken door video’s en foto’s te verwijderen. Achteraf is dit zo zonde omdat elke foto en video een kostbare herinnering kan zijn. Daarom ben ik begonnen met het maken van aftermovies. Al sinds 2014 maak ik video’s van alle toffe momenten die ik heb beleefd, waarin ik samenvat wat er die dag, vakantie, verjaardag, trouwerij is gebeurd. Zo kan ik altijd makkelijk terugblikken naar hoe ik het toen heb ervaren.

Tegenwoordig heb je voor 1 euro per maand 1TB aan geheugen en hoef ik me geen zorgen meer te maken over mijn opslagruimte. Ik hoef geen foto’s en video’s meer te verwijderen, maar de passie voor video’s bleef.

Uiteindelijk is deze passie nogal uit de hand gelopen en is het inmiddels mijn grootste hobby. Ik merkte dat ik het niet alleen leuk vond om mijn eigen momenten vast te leggen maar ook die van anderen. Zo is het balletje gaan rollen en ben ik er trots op dat ik tegenwoordig aan mooie projecten mag beginnen. VideoNodig is ontstaan.

Elke nieuwe video zie ik weer als een uitdaging waarbij alles bespreekbaar is! Ik sta altijd open voor een goede bak koffie, kan ik je misschien ergens bij helpen? Neem gerust contact met mij op.

over-ons