Onze Werkwijze

Een gepast aanbod voor iedereen!

3.. 2.. 1.. Action!

We zien het maken van een film als een samenwerking tussen jou en ons. We houden het lekker persoonlijk en combineren onze kennis van filmmaken met jouw expertise. Bij elke stap in het proces is er een moment voor feedback en overleg. Zitten jullie klaar? Dan gaan we beginnen.

Videonodig Cameramannen

1. Kennismaking

Een video voor je website of je social media is niet zomaar een investering. Het is een touchpoint dat aantrekkelijk moet zijn en past bij de doelgroep. Daarom willen wij graag weten met wie wij samen gaan werken en dat zal andersom ook ongetwijfeld het geval zijn.

Tijdens ons gesprek zullen we onder andere bespreken op wie de video gericht wordt, wat jullie missie en visie is, en niet geheel onbelangrijk het doel van de video.

2. Post Productie

Yes! Nu we weten wat we gaan maken moeten we ons concept en ideeën gedetailleerder op papier zetten. Dat doen we in de vorm van een script met daarin alle informatie over wat we nodig hebben om je film succesvol uit te voeren.

3. Productie

D-day! Camera klaar? Actie! Met ons apparatuur komt er een cameraman op de afgesproken tijd en plek filmen, geheel volgens het script. We kunnen ieder moment gaan beginnen met de opnames. Maar, voordat wij beginnen zorgen wij voor een gedetailleerde briefing aan alle betrokkenen.

4. Tijd voor popcorn

Na de opnames gaan wij aan de slag met het kersverse beeldmateriaal. De voice-over wordt ingesproken, de animaties gemaakt, de muziek gekozen en de juiste beelden geselecteerd. Afhankelijk van de video wordt de video binnen 2 tot 3 weken geleverd.

De oplevering van de video gaat doormiddel van Wetransfer, kleinere video’s indien mogelijk via de mail en echt grote bestanden via een downloadbare GoogleDrive link. Uiteraard wordt het ontwerp van de video eerst nog besproken om eventuele aanpassingen te kunnen verrichten.

Videonodig

Volledige focus op video

Persoonlijke aanpak

Samen Sparren

Get in touch

Ben jij op zoek naar een creatieve video producent? Ben jij gevestigd of woonachtig in Rotterdam of omstreken en wil jij samenwerken met een jong productiebedrijf in Rotterdam?

Dan ben je bij Videonodig aan het juiste adres. Wij produceren hoogwaardige video’s een mooi tarief.

Interesse in een video? Laten we samen sparren! Neem gerust contact met ons op.