Wil jij jouw product of dienst beter onder de aandacht brengen? Wil jij nieuw personeel werven of laten zien hoe geweldig jouw bedrijf wel niet is? Maak dan gebruik van video’s! Onze hersenen zijn geprogrammeerd om aandacht te geven aan bewegende elementen. En als een foto meer dan duizend woorden zegt, dan zegt een goede video meer dan al je fotoalbums bij elkaar. Bij VideoNodig kun jij een persoonlijke, transparante en eerlijke bedrijfsfilm laten maken in Rotterdam. Een goede video op je website of social media levert meer bezoekers en klanten op.

Bedrijfsfilm  Rotterdam

Prikkel je klanten met een bedrijfsfilm

Een video laat namelijk een goed beeld van het bedrijf zien. Wij helpen jouw graag aan een video die kwaliteit uitstraalt en denken mee naar hoe wij jouw klanten kunnen bereiken en overtuigen. Door een bedrijfsfilm te laten maken in Rotterdam trek je direct de aandacht.

Presentatie van jouw bedrijf

Door middel van een bedrijfsfilm kan je laten zien waarom jouw bedrijf zich onderscheidt van de concurrent. Hoe ziet jouw salon, sportschool, kantoor, studio of werkplaats eruit? Door het visueel in te presenteren trek je binnen enkele seconde de aandacht van jouw klanten en creëer je binnen een minuut al een positief beeld van jouw bedrijf of organisatie.

voordelen bedrijfsfilm

Hoe gaat een bedrijfsfilm in zijn werk?

video proces

De boodschap

Wat wil je vertellen? Een video voor je website of je social media is niet zomaar een investering en daarom zullen wij dit samen bespreken tijdens een afspraak.

Concept

We kijken naar wat we wel en niet in beeld brengen en schrijven een script over hoe wij het beste de videoboodschap kunnen overbrengen, welke aansluit bij jouw doelgroep.

Productie

We plannen één of meerdere opnamedagen en komen filmen op locatie. Hierna wordt de montage gedaan door VideoNodig.

Popcorn

De bedrijfsfilm gaat na eventuele feedback online. Popcorn time!

Waarom VideoNodig

Houd je van enthousiasme, creativiteit, transparantie en veel persoonlijk contact? Dan is VideoNodig het videoproductie bedrijf dat jij zoekt om jouw bedrijfsfilm te laten maken in Rotterdam.

Een goede video zorgt voor een onuitwisbare indruk. Dat wil jij toch ook? Laat je gegevens achter op de contactpagina en kom erachter wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Een video zegt meer dan 1.000 woorden!

waarom videonodig